PRX-T33-TCA Peeling

PRX T33 TCA Peeling

PRX-T33 Skin -Booster is een nieuwe behandelmethode bedoeld om de huidstructuur en de conditie snel en langdurig te verbeteren.De belangrijkste actieve componenten zijn  waterstofperoxide,TCA en Kojinezuur. Deze nieuwe formule werkt anders dan andere peelings en Skinboosters.

Door de unieke samenstelling van TCA met waterstofperoxide kan het serum de huidbarierre met verschillende snelheden op verschillende diepten passeren .Het verouderingsproceswordtvertraagd endehuid wordt gerevitaliseerd zonder deze te beschadigen.De Booster zet de huid aan tot vernieuwing waardoorwelangdurige resultaten kunnen boeken en hesrteld de teint en elasticiteit van de huid.Direct na debehandeling zie je al een verbeterde teint en een gezonde glow.Tevens stimuleert de Booster de vorming van fibroblasten en groeifactoren die helpen hetverouderingsproces te vertragen.De huid zal verstrakkenen rimpels en huidplooien zullen aanzienlijk minder  worden.

Hoe ziet de PRX-T33 uit?

Tijdens de behandeling wordt het PRX-T33 Skin Booster serum aangebracht op het behandelingsgebied.Als de 1e laag is ingetrokken worden ernieuwe lagen aangebracht.De hoeveelheid lagen die nodig zijn is afhankelijk van de dikte van de huid dit wordt voorafgaand aan de behandeling bekeken.Na de behandeling wordt de huid gereinigd en de huid zal er meteen fris en stralend uit zien en heeft geen downtime dus geen rode huid.In de dagen na de behandeling zalde huid voller ogen en zullen lijntjes minder opvallend zijn.

De PRX-T33 Skin Booster in combinatie met de Microneedling behandeling.

De PRX-T33 Skin Booster werkt erg goed in combinatie met de Microneedling behandeling.Door het gebruik van  microneedlingkunnen we kleine [onzichtbare] gaatjesin de huid maken waardoor dehuidgeactiveerd wordtom het herstelproces op gang te brengen waardoor dehuid zal vernieuwen en decollageen aanmaakzal toenemen.

Microneedlinghelpt de huid te verstevigen en egaler maken,dit in combinatie met de PRX-T33 Skin Booster sessies geeft een prachtig eindresultaat. Microneedling is goed verdraagbaar en eris vrijwel geen downtime opwat roodheid na gedurende maximaal 2 dagen.We raden eenkuurverbandvan 4-6 behandelingen aan waarna het effect zeker tot6maanden zal blijven.

 

Veelgestelde vragen

-Voor wie is de PRX-T33 Skinbooster geschikt?

Voor iedereen die geen ingrijpendecosmetische behandeling wil ondergaan en volumeverlies en een doffe teint wil aanpakken,de behandeling is toepasbaar vooralle huidtypen ook de donkere en getinte huid.

-Voor welke leeftijd is de behandeling het meest geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijdcategorieen,zelf al voor tieners om onzuiverheden en meeetersaan te pakken,op latere leeftijdis de behandelingmet namedoeltreffend voor huidverslapping en een doffe teint.

-Hoe vaak doe je de PRX-T33 Skinbooster behandeling?

Het beste is te starttenmet een kuur van 4 behandelingen met een week pauze.Na de volledige kuur kan het resultaat worden bijgehouden met een maandelijkse of  twee maandelijkse behandeling.

De Behandeling

  • Cleansing
  • onzuiverheden verwijderen
  • Epileren /harsen vd wenkbrauwen
  • PRX-T33  Peeling
  • Individuele verzorging
  • Spf 50

45 min-€99,00

 

60min-PRX-T33 Skin Booster +Microneedling €125,00

-PRX-T33 Skin Booster voordeelpakket  4 sessies €357,00

-PRX-T33 Skin Booster +Microneedling 4 sessies €450,00

HOE VAAK DOE IK DEZE PRX-T33 PEELING BEHANDELING?

 

 

VOOR WIE IS DE PRX-T33 SKIN-BOOSTER GESCHIKT

 

 

 

© 2011 - 2024 Beautyinstituut Ammerzoden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel