OVER ONS

Welkom bij Beautyinstituut Ammerzoden gevestigd in het mooie Ammerzoden,een dorp in de Bommelerwaard op slechts 10 minuten afstand van s-Hertogenbosch. Door gedegen opleidingen en werkervaring kunnen wij u in geheel ongedwongen sfeer vakkundig adviseren en begeleiden naar uw droomhuid

Wij bieden complete behandelingen voor huidverjonging,huidverbetering,verwijderen van huidoneffenheden & Acne en zijn daarvoor gespecialiceerd.

Daarvoor maken wij gebruik van speciale behandelmethodes zoals Micro-needling, Zuurstofbehandeling& Ultrasound,DAS PLasma Lift, Spot reducer,Skinfirmor,Fruitzuur Peelings,TCA Peeling & Biologische kruidenpeeling.

Wij werken met de  merken Babor-Decaar -PRXT33 & Global Peel,ook voor thuisgebruik kunnen wij de huidverzorging die aansluit op ieders huidbehoefte adviseren en is bij ons verkrijgbaar.

Wij werken met vooraanstaande merken zodat wij u de beste behandelingen en produkten kunnen aanbieden.

Kwaliteit en service is voor ons het allerbelangrijkst.

Acne behandelingen krijg je bij ons vergoed via je zorgverzekeraar check hiervoor je aanvullend zorgverzekering.

Gesteund en gestimuleerd door Babor, vakliteratuur en het regelmatig volgen van trainingen en opleidingen blijven wij constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het hoogste niveau!

Met trots mogen wij zeggen dat wij gecertificeerd zijn door Babor als

Babor Exellence Instituut

Wij zijn aangesloten bij Brancheverenigingen ANBOS & SKIN Register zodat u verzekerd bent dat u in goede handen bij ons bent 

Je kunt bij ons geheel en vrijbijvend een afspraak maken dan kunnen we samen kijken wat ik voor je mag betekenen.

Uw huidspecialiste

Laila Kuijs

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 - 2024 Beautyinstituut Ammerzoden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel