MICRODERMABRASIE & ULTRASOUND

Microdermabrasie is een intensieve peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Het resultaat is snel zichtbaar en zelfs al na 1 behandeling. Des te meer behandelingen u ondergaat hoe mooier het eindresultaat zal zijn.

HOE WERKT ONZE BEHANDELING MICRODERMABRASIE?

Met behulp van een vacuümpomp wordt de huid vacuüm gezogen maar tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. Deze fijne kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide die geen beschadigingen geven aan de huid. Wanneer de kristallen neerkomen op de huid, worden de huidcellen losgemaakt. De kristallen en  losgemaakte huidcellen worden door een onderdruk afgezogen en opgevangen in een reservoir. Microdermabrasie werkt in onze bovenste huidlaag en deze behandeling zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

HET RESULTAAT MET MICRODERMABRASIE

Voor het optimale resultaat adviseren wij 6 behandelingen, waarbij wij elke 2 weken een afspraak maken. Het is belangrijk dat wij alle behandelingen direct inplannen en dat de tussenposen niet langer zijn. U zult zien dat uw poriën minder grof worden, fijne rimpels en pigmentvlekken vervagen. Uw huid zal er egaler en gladder uitzien.

WANNEER HEEFT EEN MICRODERMABRASIE BEHANDELING EFFECT?

U zult altijd resultaat zien wanneer u een microdermabrasie behandeling ondergaat maar u ziet het vooral bij:

  • een vermoeide huid
  • een rokers huid
  • een verouderde huid
  • een slecht doorbloedde huid
  • een huid die spankracht en elasticiteit mist
  • een onzuivere huid,acne met meeeters deze behandeling wordt vergoedt door uw zorgverzekering

 

Ook zijn er contra-indicaties waarbij wij uw huid niet kunnen behandelen met een Microdermabrasie behandeling zoals bij actieve acne, een verbrande huid door de zon, een koortslip, psoriasis, eczeem, herpes en bij rosacea.

HOE REAGEERT DE HUID OP MICRO DERMABRASIE?

Na de behandeling Microdermabrasie kan de huid tijdelijk droog aanvoelen. Uw huid kan na de behandeling ook rood zijn, dit neemt binnen enkele uren af. Dit komt omdat de doorbloeding van uw huid is gestimuleerd. Na een behandeling moet u er wel op letten dat u niet in de felle zon gaat zitten.

WAT DOET ULTRASOUND VOOR MIJN HUID?

Ultrasound werkt door hoge geluidstrillingen. Deze trillingen geven in de onderste huidlagen van de opperhuid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt en als het ware geopend wordt. Hierdoor is de huid in staat werkstoffen beter en dieper op te nemen.

De huid werkt door deze behandeling van binnenuit aan herstel en verjonging. Door de geluidsgolven worden ook spiertjes gestimuleerd, waardoor de huid een betere doorbloeding en zuurstofopname krijgt. Tevens gebruiken we Ultrasound bij een gevoelige huid na een microdermabrasie-behandeling om roodheden te verminderen

RESULTAAT

Voor een Microdermabrasie&Ultrasound Kuur van 6 behandelingen adviseren wij 1x per 2 wekenvoor het mooiste resultaat. 

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om de producten van   Babor te gebruiken, die afgestemd zijn op de behandeling en uw huidconditie.

 

NAZORG

Na de behandeling kan uw huid roodheden vertonen, maar dit trekt binnen enkele uren weg en u mag de volgende dag weer make-up gebruiken.

 

BEHANDELING

  • MICRODERMABRSIE & ULTRASOUND GEZICHT  - 60min €89,50
  • MICRODERMABRASIE GEZICHT& HALS  - 75min €99,50
  • MICRODERMABRASIE GEZICHT, HALS & DECOLLETE  -90 min €109,50
  • KUUR 6X -10%korting

 

 

© 2011 - 2022 Beautyinstituut Ammerzoden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel