DE VOORDELEN VAN PERMANENTE MAKE UP         

 • Nooit meer last van uitgelopen Make-up
 • Geen problemen meer met het tekenen van uw wenkbrauwen
 • Ook geschikt voor mensen met een allergie voor Permanente Make-up
 • U kunt kiezen uit een  uitgebreide collectie Acedemie Pigmenten

Enmaal gezet blijft uw Permanente Make-Up circa 1-2 jaar mooi van kleur.

 

GENIET VAN HET GEMAK

 • U kunt smorgens opstaan zonder uw wenkbrauwen te tekenen.
 • De perfecte oplossing bij een allergie voor gewone make-up.

KWALITEIT                                                                        

Eigenaresse LaIla kuijs-Stolzenbach heeft haar opleiding gevolgd bij Irma Hulscher ,Acedemie voor PMU en heeft deze 1 jarige opleiding succesvol afgerond met het diploma voor Permanente Make-Up  . Regelmatig worden er trainingen en Masterclasses gevolgd voor de nieuwste behandeltechnieken,service,kwaliteit en aandacht staat hier hoog in het vaandel!

INTAKE

Weet u nog niet zeker of permanente make-up iets voor u is? Wilt u ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken? Heeft u oude PMU die u gecorrigeerd wilt hebben?  U kunt een intake-afspraak maken van 15 minuten.  

ADVIES

Wij adviseren u graag bij het maken van de mooiste wenkbrauwen   die bij je gezicht passen. Voordat we gaan werken, tekent en bespreken we de vorm. Op het moment dat je tevreden bent, startten  met pigmenteren. Zo krijgt je precies het model dat je wenst!

DE BEHANDELING

Wij doen alle nieuwe pigmentaties in twee behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in twee behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur dan begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

 

NAZORGINSTRUCTIES PERMANENTE MAKE UP

Na de behandeling is het belangrijk dat je de nazorginstructies serieus neemt dit voor het behoud van mooie wenkbrauwen en infecties te voorkomen.

 • 3 DAGEN GEEN WATER,MILK OF LOTIONS OP DE BEHANDELDE HUID

 • 1WEEK GEEN ZON OF ZONNEBANK

 • NIET KRABBEN OF PULKEN

 • BESCHERM UW WENKBRAUWEN MET DE BABOR SUN BLOCK

 • HEEFT U NOG VRAGEN NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom zijn er 2 behandelingen nodig?

Een nieuwe behandeling bestaat uit 2 behandelingen, niet alleen om zo het mooiste resultaat te verkrijgen, maar ook langer plezier te hebben van uw permanente make-up. Het laagje over laagje aanbrengen kost iets meer tijd, 2 behandelingen, maar geeft een verfijnder resultaat! Tussen elke behandeling zit een periode van 4-6 weken. Na het voltooien van de behandeling is het raadzaam een nabehandeling te ondergaan na 1 – 1 1/2 jaar.

 

Omdat wij in de lederhuid werken is het verstandig  minimaal 4-6 weken te wachten voor de volgende behandeling gedaan wordt. De huid is dan voldoende hersteld.

 

WAT IS EEN INFORMED CONSENT?

Een Informed Consent is een lijstje met vragen die wordt voorgelegd voordat u met een permanente make-up begint. De vragen hebben vooral met uw gezondheid te maken. Wij kunnen met uw antwoorden de juiste keuzes maken en de behandeling voor u zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Natuurlijk handhaven wij de privacywet

IS PERMANENTE MAKE UP PIJNLIJK?

Meestal niet, soms een beetje. Vooraf aan de behandeling wordt de huid verdoofd met EMLA-creme. U moet deze creme bestellen bij uw huisarts en kunt deze dan ophalen bij uw apotheek. Breng de EMLA creme 1 uur van te voren op (niet langer!) de te behandelen plek, behalve bij de ogen. Dit kunt u het beste doen als u bij ons in de salon bent. Dit om te voorkomen dat de verdovende creme in uw ogen komt.

 

WENKBRAUWEN

Shadow/Schaduwtechniek

Deze techniek geeft het effect van een poederige wenkbrauw,vergelijkbaar wanneer je een potlood of poeder hebt aangebracht,de schaduwtechniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Hairstroke/3D

Deze techniek geeft het effect van fijne,natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren.

 

De eerste behandeling duurt ongeveer 2 tot 2 en half uur ,de 2ebehandeling ongeveer een uur.

 

-PERMANENTE MAKE- UP Wenkbrauwen 3D hairstrokes €250,00

-PERMANENETE MAKE UP nabehandeling binnen 2 jaar €150,00

 

 

© 2011 - 2023 Beautyinstituut Ammerzoden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel